Inteligentna zaščita proti vsem vrstam znanim in neznanim grožnjam!

SentinelOne omogoča vrhunsko zaščito vaši sistemov s pomočjo umetne inteligence in patentiranih sistemov integracijo v operacijske sisteme Windows, Mac in Linux.

Blokiranja napadov s pomočjo AI. SentinelOne je t.i. “single agent” sistem, ki uporablja pred-akcijski način blokade nevarnosti. Umetna inteligenca iz Cloud baze podatkov zazna vedenjsko motnjo v sistemu in uspešno ustavi grožnjo.

SentinelOne AI nadzor spremlja popolnoma vse procese v sistemu s pomočjo sistemskega jedra / kernel in beleži koliko časa so sistemski procesi aktivni. Na podlagi analiz in stalnega nadzora sistem ob zaznavi napada sam aktivira vse potrebne aktivnost, da je proces ustavljen in administrator ustrezno obveščen. Na ta način odkrivami tudi še NEznane grožnje!

Pregled, blokada in časovni stroj v SentinelOne je edinstvena rešitev, ki v primeru napada izolira omenjeno delovno postajo, analizira in povrne zdrave dokumente in ponovno vključi v omrežje. Popolnoma GPDR skladna infrastruktura za javne ustanove omogoča izdelavo poročil z enim klikom.